Arkivet - Barnens Bokklubb
Din bokklubb och bokhandel

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Tillbaka

De har skrivit en bok om ilska

Vad blir ni själva arga över?
– Jag blir arg när jag blir bjuden på maskerad, säger Mattias Danielsson. Jag hatar att klä ut mig, och när någon försöker tvinga mig blir jag arg. Sedan blir jag arg när min dator krånglar också.

– Jag tycker det beror på vilken form man är i, säger Caroline Ginner. Vissa dagar när jag inte har sovit ordentligt kan jag bli arg för nästan vad som helst. Att folk går långsamt framför mig på stan, eller att någon expedit i en affär är otrevlig. Hallå, jag betalar faktiskt pengar för att handla här, kan de inte vara lite trevliga då? Andra dagar när jag är på gott humör krävs det mycket för att jag ska bli förbannad. Det är väldigt olika!

Vad gör ni när ni blir så där arga?
– När jag blir riktigt arg brukar det klia i kroppen, säger Mattias. Ofta svär jag och bankar näven i bordet. Men faktiskt blir jag inte arg så ofta nu för tiden. Det är nog för att jag sällan blir bjuden på maskerad och har fått en dator som nästan aldrig krånglar.

– Jag brukar också svära, säger Caroline. Och bita mig i tummen. Det gör inte så ont, jag är så arg så jag känner inte smärtan. Tyvärr tror jag att jag låter min ilska gå ut över folk i min närhet också. Det är inte så snällt.


 
  

Fynda på vår outlet

Fynda - böcker till extra låga priser!

Våra bästa tips för läsning vi gillar Följ Barnens Bokklubb på Facebook Följ Barnens Bokklubb på Instagram En läsande familj