95% av våra medlemmar skulle rekommendera oss!
Bu och Bä får besök

Bu och Bä får besök

Var först med att recensera denna produkt

Efterlängtad ny bilderbok om Bu och Bä i stort format!

En höstdag krattar Bu och Bä löv på tomten. Det gnisslar om skottkärran. Sen jamar den! Då ser Bu och Bä katten som sitter högt uppe i ett träd. Hur ska de kunna hjälpa den ner? Tänk om katten är hungrig? Bu och Bä och katten springer om varann i en berättelse som man vill läsa igen och igen!

"En riktig fullträff!" BTJ

Bilderbok om Bu och Bä i stort format!

Bu och Bä och katten springer om varann i den här boken, som man vill läsa om och om igen! Oslagbar komik i både text och bild. En given klassiker, suveränt berättad.

När Bu och Bä ska göra något blir det oftast trassligt. De blir förvånade. Till slut ordnar det ändå upp sig utan att Bu och Bä riktigt vet hur det har gått till.

Med skenbart enkla medel berättar Lena och Olof Landström historier fyllda av underfundig humor. Ett unikt samspel mellan text och bild skapar en intagande bilderboksvärld, där Bu och Bä får upptäcka välrden på sitt eget vis.

Bilderböckerna om Bu och Bä är moderna klassiker och hör till de mest utlånade på biblioteken. Populariteten sträcker sig långt utanför Sveriges gränser och Bu och Bä finns idag översatta till åtta språk.

  • Inbunden, 32 sidor
  • Ålder: 2-5 år
  • Art. nr: 44875
  • Utgiven: 2006-03-08
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

109 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension