Flyga högt

Be the first to review this product

$49.00
OR

Quick Overview

Det finns koder. Vissa regler. Som när man kommer ny till klassen. Då handlar det om att inte märkas för mycket. Att vara lagom. Glida in och smälta ihop med de andra.

Vendela är femton år och har just börjat nian. Hon tycker att det är skönt att vara tillbaka i skolan, framför allt för att hon får träffa Nils igen. Men tredje dagen dyker det upp en ny tjej i klassen, Silja. Hon tar plats och struntar helt i alla oskrivna regler. Och plötsligt är inget längre självklart.

Flyga högt

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Flyga högt
  • Flyga högt

Details

Att börja i ny klass
Det finns koder, vissa regler. Som när man kommer ny till klassen. Då handlar det om att inte märkas för mycket. Att vara lagom. Glida in och smälta ihop med de andra. Så gör inte Silja hon gör precis tvärtom. Vendela är femton år och har just börjat nian. Hon tycker att det är ganska skönt att vara tillbaka i skolan. Framför allt för att hon får träffa Nils igen, men också för att allt blir förutsägbart; det står på schemat hur dagarna ska se ut. Men tredje dagen dyker det upp en ny tjej i klassen, Silja. Hon tar plats och struntar helt i alla oskrivna regler. Hon sätter sig var hon vill, hon umgås med vem hon vill och hon verkar inte alls vilja smälta in i klassen. Är hon korkad, trotsig eller bara urstark? Ingen vet, men sensationen är ett faktum. Och plötsligt gäller inte den givna rangordningen, rollerna fördelas om och inget är längre självklart.
   I Flyga högt är Katarina von Bredow lika pricksäker som vanligt.

Additional Information

Författare Katarina von Bredow
Åldersgrupp N/A
Genre Kärlek
Från (Ålder) 12.0000
Till (Ålder) 16.0000
Pluspris No
Bonuspris No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.