Klubbsidor - Barnens Bokklubb
Din bokklubb och bokhandel

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Tillbaka

Är du bokberoende?

Att läsa mycket och ofta är ju bra, det är de allra flesta överens om. Men kan läsningen bli ett beroende, som vilket missbruk som helst? En artikel i tidningen Vi Läser satte igång diskussioner här på redaktionen. Är vi bokberoende? Svaret blev ja. Är du?

(OBS! Frågorna är tagna ur ett (mycket större) diagnostiskt test för att avgöra Cannabisberoende. Rökning har bytts ut mot läsning och Cannabis är utbytt till böcker. Testet kan på inget sätt fastställa ett beroende. Se det som en indikation.)


Läs mer i bloggen


 
  

Fynda på vår outlet

Fynda - böcker till extra låga priser!

Våra bästa tips för läsning vi gillar Följ Barnens Bokklubb på Facebook Följ Barnens Bokklubb på Instagram En läsande familj