Värva en vän - Barnens Bokklubb
Din bokklubb och bokhandel

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Värva en vän

Värva en vän

Värva en vän- Tipsa dina vänner att bli medlem hos oss!
Som tack får du och din vän välja en av dessa fina presenter. Det enda ni betalar är portot (39 kr).

>> Klicka här för att värva en vän! <<

0-2 år

0-2 år

3-5 år

Sov nu + Mjuk fleecefilt
I detta fina sov-paket ingår boken Sov nu! som har spännande flikar att lyfta på. Du får även en mjuk prickig filt i fleece - perfekt att ha i vagnen.
Värde: 179 kr

Nyfikna öron: Tut-tut! + Musik + Dvd
Musik och Tut-tut! är två nya titlar i serien Nyfikna öron – tydliga färgstarka faktaböcker med ljud. I paketet ingår även en dvd "Tre gånger Fia och djuren"
Värde: 259 kr

Ska vi va? + Cd Gittansånger
Flisan och Berit i Pija Lindenbaums nya bilderbok Ska vi va? är ganska olika – går det att vara vänner i alla fall? Helt bedårande bok. I paketet ingår även cd:n Gittansånger.
Värde: 239 kr

3-5 år

6-8 år

6-8 år

Max och Maja - Den stora ballongen + Kakform i silikon
Den röda ballongen bjuder på vardagsspänning tillsammans med de söta vännerna Max och Maja. I paketet ingår även en kakform i silikon med 8 st fjärilsformar.
Värde: 189 kr

LasseMaja: Cykelmysteriet + Pysselböcker
I detta paket ingår den senaste boken i serien om LasseMaja. I Cykelmysteriet är det dags för ett spännande cykellopp i Valleby. I paketet ingår även två LasseMaja-pysselböcker.
Värde: 229 kr

Djungelboken
Berättelsen om pojken Mowgli är nuförtiden kanske mest känd i Disneys version av Djungelboken. Men nu kommer originalberättelsen i ny upplaga med fina illustrationer i bästa sagostil. Missa inte den här spännande klassikern! 
Värde: 189 kr

9-10 år

11-12 år

13 + år

Gummi-Tarzan + Pennfodral
En klassiker i nyutgåva. Helt galet och lätt att läsa. Ritad ocb berättad av Ole Lund Kirkegaard - den vilda humorns mästare. I paketet ingår även ett pennfodral som ser ut som en sko.
Värde: 219 kr

Kärlekspizzan + Guinness World Records 2013
Kärlekspizzan är en charmig och lättläst slukarbok full med sköna karaktärer. I paketet ingår även Guinness rekordbok.
Värde: 299 kr

Legend + IQ-test
Legend är en nervkittlande dystopisk sci-fi som har gjort internationell succé. Den har bland annat blivit en New York Times bestseller. I paketet ingår ett IQ-pussel.
Värde: 219 kr

Baka

Inspiration

Mat

Lakrits
Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits, med omkring 60 spännande recept på allt från lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka m.m.
Värde: 189 kr

Swedish Details
Vad gör ett hem trivsamt? Jo, alla små personliga detaljer. Här är en hel bok med bilder från svenska hem: stökiga hyllor, fina prydnadssaker, vackert porslin … En ursnygg inspirationsbok!
Värde: 179 kr

Måndag - Torsdag: riktig mat för familjen
De flesta upplever att de inte hinner laga bra mat i vardagen. I Måndag – torsdag låter Markus Aujalay oss ta del av ett 60-tal av sina enkla favoritrecept som passar hela familjen. 
Värde: 159 kr

 
  

Fynda på vår outlet

Fynda - böcker till extra låga priser!

Våra bästa tips för läsning vi gillar Följ Barnens Bokklubb på Facebook Följ Barnens Bokklubb på Instagram En läsande familj