LasseMaja 20 - Simborgarmysteriet

Be the first to review this product

$109.00
OR

Quick Overview

Stölder, tappade badbyxor och brandlarm - vad är det som händer under Stora julsimmet egentligen? Martin Widmark är på topphumör när han i högt tempo berättar det tjugonde äventyret om Lasse och Maja. Helena Willis karakteristiska illustrationer, nu i färg, eldar förstås på ytterligare. Ett fartfyllt mysterium med slapstickinslag!

Simborgarmysteriet

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Simborgarmysteriet

Details

Ett fartfyllt mysterium med slapstickinslag!
Stölder, tappade badbyxor och brandlarm - vad är det som händer under Stora julsimmet egentligen? Det är jul i Valleby och hela staden samlas i badhuset för att vara med på Stora Julsimmet. Alla som simmar 200 meter får ett simborgarmärke av polismästaren. Showens största nummer är den berömda simhoppstjärnan Racke Bolinder som kommit till Valleby för att ha uppvisning. Ellen Asp, som jobbar i entrén, är överlycklig! Hon är en stor beundrare. Men badvakten Katja verkar av någon anledning inte alls vara glad över Rackes besök.
   De två kompisarna Lasse och Maj är Vallebys allra skarpaste detektiver. Hittills har deras detektivfirma rett ut inte färre än nitton kluriga fall. Simborgarmysteriet är deras tjugonde!

Additional Information

Författare Martin Widmark
Åldersgrupp No
Genre Äventyr
Från (Ålder) 6.0000
Till (Ålder) 10.0000
Pluspris No
Bonuspris No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.