Medlemsregler - Barnens Bokklubb
Din bokklubb och bokhandel

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Så här fungerar Barnens Bokklubb

Vill du hitta de bästa böckerna till ditt barn – och dessutom få dem direkt hem till dig? Då har du hittat rätt! Vi är experter på barnlitteratur och läser alla nya böcker som kommer ut. Ungefär en gång per månad packar vi ett noggrant utvalt bokpaket för dig och ditt barn. Varje liten stunds läsning med barnet skapar förutsättningar för läslust, språkinlärning och gemenskap. Vi vill hjälpa dig att skapa dessa läsupplevelser! 

Full frihet att välja dina bokpaket:

1. Det är gratis att vara medlem hos oss och du kan handla precis när du vill. Du köper så många bokpaket du vill. Vi ställer inga köpkrav. En service våra kunder uppskattar.
 
2. Du får l4 utvalda bokpaket per år av oss (ungefär ett i månaden + extra för jul och sommarlov).
 
3. De gånger du inte vill ha ditt paket avbeställer du enkelt på vår sajt eller via sms. Som medlem har du dessutom alltid 14 dagars returrätt på ditt bokpaket.
 
4. Du kan välja att betala med kort eller med faktura. Oavsett hur mycket du beställer är portot alltid bara 39 kr (Finland 79 kr).
 
5. Handlar du för mer än 600 kr bjuder vi på portot (gäller endast leveranser inom Sverige). 

6. Läs och njut med ditt barn!

Bli medlem här >>>

För dig som vill läsa och pyssla ännu mer

Inför varje utvalt bokpaket får du en medlemstidning helt kostnadsfritt där du kan läsa mer om dina utvalda böcker. I tidningen och på vår sajt hittar du många fler fantastiska böcker – alla granskade och kvalitetsstämplade av oss – dessutom filmer, spel, pyssel och annat roligt och lärorikt för dig och ditt barn.

Bra att veta:

Du betalar ditt bokpaket med kort eller faktura. Om du glömmer att betala fakturan inom 15 dagar efter att du fått böckerna skickar vi en påminnelse – då har du 10 dagar på dig. Därefter överlämnas fakturan till Intrum Justitia och en avgift om 160 kr tillkommer. 

Du har alltid 14 dagars returrätt på bokpaket – men glöm inte att sätta på nytt porto! Vid ofrankerade returer tar vi 79 kr i returavgift. 


Eftersom vi fakturerar i efterhand har alla våra medlemmar en kreditgräns. Vi förbehåller oss rätten att godkänna medlemskapet. 


Vi sparar dina medlemsuppgifter för att kunna ge dig bra service. Du kan när som helst ta del av uppgifterna via vår kundtjänst. 

Du kan avsluta ditt medlemskap när som helst efter sex månader. 

 

 
  

Fynda på vår outlet

Fynda - böcker till extra låga priser!

Våra bästa tips för läsning vi gillar Följ Barnens Bokklubb på Facebook Följ Barnens Bokklubb på Instagram En läsande familj