Press - Barnens Bokklubb
Din bokklubb och bokhandel

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Press

   

 Ladda hem vår logotyp

 

 

Pressreleaser  

Pressmeddelande 2014-04-01

Maria Capor blir ny VD för Barnens Bokklubb

Maria Capor har utsetts till ny VD för Barnens Bokklubb AB. Hon har tidigare arbetat inom Bonniers bokklubbar, bland annat med bokklubbarna Svalan och Lilla svalan. Maria Capor efterträder Ulrica Lindblom som lämnade arbetet som tillförordnad VD i januari.

– Vi är jätteglada över rekryteringen av Maria Capor. Med sin erfarenhet av bokklubbar och affärsutveckling parerat med kunskaper om marknadsföring och barnlitteratur, kommer Maria att både kunna fortsätta det utmärkta arbete som görs inom klubben och utveckla den framöver, säger Peter Wilcke, styrelseordförande i Barnens Bokklubb.

Maria Capor tillträder tjänsten den 7 april.

– Jag känner mig mycket motiverad inför uppdraget och ser fram emot att utveckla och lyfta Barnens Bokklubb med hänsyn tagen till dagens barnfamiljer och mediesamhälle. Att ha riktigt nöjda kunder som stannar länge samt att få ännu fler att upptäcka hur bekvämt, stimulerande och roligt det är att vara med i Barnens Bokklubb kommer att vara fokus för mig och bokklubbens medarbetare, säger Maria Capor.

 

 
 
  

Våra bästa tips för läsning Bra högläsningsböcker Följ Barnens Bokklubb på Facebook Kolla in Instagram för att se bidragen på taggen #enläsandefamilj