95% av våra medlemmar skulle rekommendera oss!
På picknick i fablernas värld
  • På picknick i fablernas värld

På picknick i fablernas värld

Var först med att recensera denna produkt

Det kultförklarade barnprogrammet "I fablernas värld", sändes på teve med start under 1970-talet. Här möter vi Jakob Uggla och alla de andra djuren i skogen på väg för att ha picknick. Med den näbbiga Fröken Stork i spetsen ger de sig glatt iväg med fullpackade matsäckar. Men när matenär uppäten visar det sig att de inte hittar hem igen. Nu står allt hopp till Drulle Sköldpadda och Pentti Varg. Håll tummarna för att de hittar sina vänner!
"En liten gyllene bok" är en serie tidlösa böcker som många föräldrar, mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Nu finns de återigen finns att läsa för barnen. Självklart med det klassiska originalutseendet och den karaktäristiska gyllene ryggen.

Simma lugnt!"Hej Uggla, tjena mors,
kom hit en stund till oss..."


Så börjar signaturmelodin till Fablernas Värld, ett kultförklarat barnprogram som började sändas under 1970-talet. Varje avsnitt inleddes av den kloke Jakob Uggla som berättade lärorika historier, nedtecknade i djurens egen tidning: Fablernas värld.

Här handlar det om när djuren ska ha picknick i skogen. Med den näbbiga Fröken Stork i spetsen ger de sig glatt iväg med fullpackade matsäckar. Men när maten är uppäten visar det sig att de inte hittar hem igen. Nu står allt hopp till Drulle Sköldpadda och Pentti Varg. Håll tummarna för att de hittar sina vänner!

"En liten gyllene bok" är en serie böcker som många föräldrar, mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Böckernas vackra illustrationer och tidlösa berättelser tillhör en bilderboksskatt, som nu återigen finns att läsa för barnen. Självklart har böckerna fått det klassiska originalutseendet med den karaktäristiska gyllene ryggen.

  • Inbunden, 28 sidor
  • Ålder: 3-6 år
  • Art. nr: 125823
  • Utgiven: 2012-04-23
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

55 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension