"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
0-3 år: Djurens karneval + Mitt första memo

Djurens karneval + Mitt första memo

Availability: Out of stock

Ord. pris: 228 kr

Special Price 199 kr

Titta, peka, lyssna & spela

Små barn lär sig genom att få vara aktiva och upptäcka med alla sina sinnen. Det här fina paketet är perfekt just för att man både får lyssna, trycka och leka tillsammans.

I den fina och tåliga ljudpekisen Djurens karneval i kraftig kartong får barnen titta, peka och lyssna på lejonet, svanen och alla de andra djuren i en klassisk musiksaga som tillsammans med de färgstarka bilderna blir både och läs- och musikupplevelse!

MITT FÖRSTA MEMO är en bok och ett spel som är perfekt för små barn som tycker om att para ihop saker. I boken möter barnen djur som lever i skogen, på savannen, i havet, på isen och på ängen. Man får lära sig vad djuren heter, var de lever, och även deras likheter och olikheter. Det här är en allt-i-ett-bok, uppbyggd kring det berömda spelet Memory®. Boken innehåller fem uppslag med spelplaner där det gäller att hitta matchande par bakom luckorna.

På sidorna bjuds det även in till fler aktiviteter som: Leta och hitta, Gömma luckan och Gissningsleken. Det här är en ovanlig och smart bok som gör det möjligt att ha roligt och spela memospel samtidigt som barnet tränar på att öka sin uppmärksamhet för detaljer, får hjälp att fokusera, tränar det visuella minnet och lär sig nya ord.

Dela denna på

  • Boardbook, 16/12 sidor
  • Ålder: 0-3 år
  • Art. nr: 910521
  • Utgiven: 2018-04-02
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

Ord. pris: 228 kr

Special Price 199 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension