"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
0-3 år: Gissa vem jag är idag? sa Labolina + Labolinas Lina + Laban pussel

Gissa vem jag är idag? sa Labolina + Labolinas Lina + Laban pussel

Availability: Out of stock

257 kr

Utvalt bokpaket 0-3 år

Världens snällaste spöken

Lilla Spöket Laban och hans busiga lillasyster Labolina är barnbokskaraktärerna som aldrig blir omoderna. Lilla spöket Laban hittade paret Sandberg på redan i slutet av 1950-talet som tröst till sin son som var rädd för spöken. Första boken om det rara spöket kom ut 1965 och på 70-talet fick Laban sällskap av en busig liten syster: Labolina. I det här fina paketet ryms två roliga böcker och ett pussel med de välkända karaktärerna.

Labolina vill inte alltid vara spöke. Ibland vill hon vara katt, ibland hund och ibland brandbil! Gissa vem jag är idag? frågar Labolina och hennes små läsare får själva svara på frågan vem hon klätt ut sig till. Det här är rolig läsning om låtsaslek och om att härma ljud. Labolina har fått en lång, lång lina. Det är roligt men den fastnar i något hela tiden. Vad kan det vara som finns i andra änden? Du får hjälpa Labolina att gissa vad det är, kan det vara en ko, en ballong eller en spökpappa? Vänd på bladet och se om ni hade rätt!

Det fins pusslet är tillverkat av kraftig papp där Lilla spöket Laban och hans familj och vänner är med på fem pussel med två bitar och ett pussel med tre bitar. Från ca 12 mån.

Dela denna på

  • Inbunden, 40 sidor
  • Ålder: 0-3 år
  • Art. nr: 910711
  • Utgiven: 2018-06-06
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Författare: Inger Sandberg och Lasse Sandberg
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

257 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension