"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
0-3 år: Mollan och mormor + Mollan och bullarna + Mollanförkläde

Mollan och mormor + Mollan och bullarna + Mollanförkläde

Availability: Out of stock

257 kr

Gulliga Mollan

Mollan och mormor trivs riktigt bra ihop, en liten och en stor, som tycker mycket om att göra saker tillsammans. I det här bokpaketet får du två härliga Mollanböcker och ett fint förkläde med Mollantryck. Perfekt när man ska baka bullar, laga mat eller diska!

Mollan är en ganska liten flicka som inte pratar så mycket än. Men hon gör en massa roliga saker tillsammans med sin mormor. I Mollan och mormor sover Mollan över hos mormor. De äter frukost, klär på sig, går på promenad, läser saga, lagar mat och diskar. De gör precis ALLT tillsammans. När kvällen kommer är de trötta och då borstar de tänderna innan de går och lägger sig.

I Mollan och bullarna kommer Mollan till mormor över dagen. När mamma går blir Mollan lite ledsen. Men mormor tröstar och snart känns allt bra igen. Sedan bakar Mollan och mormor bullar. Det är roligt – och gott! När Mollan och mormor ätit bullar kommer mamma och hämtar och då får Mollan ta med sig en påse bullar hem. Lena Anderssons fina böcker med enkla, klara bilder och korta texter är perfekta för små barn där vardagens små händelser ännu kan vara stora äventyr.

TILLSAMMANS MED BÖCKERNA får du också det fina förklädet med Mollan på. Förklädet är i bomull, med kardborreband kring halsen och knytband runt magen.

Dela denna på

  • Boardbook, 22 sidor
  • Ålder: 0-3 år
  • Art. nr: 910604
  • Utgiven: 2018-05-15
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Författare: Lena Anderson
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

257 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension