"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Pippi Långstrump pekbok + Jag målar med Pippi Långstrump + Pippi rimmemo

Pippi Långstrump pekbok + Jag målar med Pippi Långstrump + Pippi rimmemo

Availability: Out of stock

297 kr

Grattis Pippi!

Det har nog inte undgått någon att nu i år fyller Pippi Långstrump 75 år – det är fantastiskt att hon är lika aktuell ochpopulär hos barn idag som när första boken kom ut.

Här har vi gjort ett fint Pippipaket med läsning och kreativt pyssel som utvecklar och stimulerar små barn.Med rimmemot tränar man bildsinnet, språket och minnet, när man målar tränar man finmotoriken, och när man lyssnar på sagor tränar man språket – och framför allt – man har roligt!

Den här fina formskurna pekboken i lite större format är ett fint första möte för de yngsta där man får lära känna Pippi, Tommy och Annika, Herr Nilsson, Lilla Gubben och många andra. En härlig bok fylld av färg som man kan bläddra i om och om igen.

Målarboken är också formskuren och fylld med roliga och klassiska motiv av Pippi och alla hennes vänner som man själv får färglägga. En del av bilderna kommer från Ingrid Vang Nymans bildskatt och har tidigare inte publicerats.

Det roliga rimmemot har klara och tydliga bilder och ord som rimmar med varandra, till exempel strumpa och rumpa, paket och staket. Ett roligt och lärorikt spel som tränar både minnet, bildsinnet och ordförrådet. Spelet bygger på klassiskt memo-spel där det gäller att samla bildpar. Man kan själv anpassa spelet efter barnets nivå och börja med att para ihop bara bilderna för att utveckla det till rimorden efterhand som barnets intresse för ord och rim utvecklas. På så sätt har man  glädje av memot under lång tid.

Dela denna på

  • Board book/Mjukband. Ill färg, 16 sid/24 sid sidor
  • Ålder: 0-3 år
  • Art. nr: 912451
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Författare: Astrid Lindgren
  • Illustratör: Ingrid Vang Nyman
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

297 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension