"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Creepypasta + Reflexryggsäck

Creepypasta + Reflexryggsäck

Availability: Out of stock

258 kr

Hårresande berättelser som sprids på nätet

Skräckhistorier som får hjärtat att hoppa över ett slag – vågar du höra dem? I Creepypasta – spökhistorier från internet har Jack Werner samlat och analyserat några av de mest fascinerande och hårresande berättelserna från nätet.

Det började några år efter millennieskiftet. Spökhistorier skrivna av anonyma användare dök upp på olika forum och bloggar. Många av dem påstods vara egna upplevelser, eller något som drabbat en anhörig, och flera av dem var berättade med en vardaglig ton, i en vardaglig miljö. 

Dessa läskiga och verklighetstrogna spökhistorier – kallade creepypastor – som skrivits enbart för nätet är en hel genre och det finns tusentals anonyma berättade historier där ute. Berättelserna om den långe Slender Man med ormliknande armar som rövar bort barn och spöket Herobrine från spelet Minecraft är bara några hårresande sägner som hänfört och engagerat människor från världens alla hörn.

Creepypasta – spökhistorier från internet är boken från 2014 som blev startskottet till Creepypodden, en av Sveriges mest populära poddar med hundratusentals hängivna lyssnare. Efter att ha varit slutsåld i många år kommer nu äntligen en nyutgåva – omarbetad och med ett specialskrivet kapitel om den svenska skräckpodden.

Tillsammans med boken kommer en praktisk ryggsäck med ovansida i reflextyg. Praktisk till skolböcker eller träningskläder och väldigt smart med reflexsidan så att man syns i vintermörkret.

Dela denna på

  • Mjukbunden, 400 sidor
  • Ålder: från 14 år
  • Art. nr: 912212
  • Förlag: B Wahlströms/GEP Communication
  • Författare: Jack Werner
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

258 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension