"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Säg nåt då! + Det är så logiskt alla fattar utom du

Säg nåt då! + Det är så logiskt alla fattar utom du

Availability: Out of stock

218 kr

Sömnlösa nätter och starka känslor

SÄG NÅT DÅ! Adrian har alltid varit utanför, längst ner i hierarkin. Som tur är finns Emma. Hans bästa vän som inte bryr sig ett dugg om vad de andra tycker om Adrian.
Men precis innan de ska börja nian säger Emma att hon inte vill att de hänger tillsammans längre. Emma vill ha en förändring, hon vill lära känna andra och Adrian kan inte vara en del av hennes nya liv. Töntighet smittar. På ett enda ögonblick och helt utan förvarning blir Adrian ensammast i världen. Utan Emma blir allt outhärdligt.
På höstlovet bestämmer sig Adrian för att åka till sin morfar i Luleå. Hans mormor har just dött och morfar är också ensam, de kanske kan trösta varandra.
I Luleå träffar Adrian Vega. Hon är social, rolig, spontan och pratsam. Hon tar med Adrian på fest. De förälskar sig i varandra och Adrian känner ett nytt slags hopp. Men när Vega vill hälsa på Adrian hemma i Örnsköldsvik får han panik. Vega tror att Adrian är som hon, hon vet inte att hemma är han killen utan kompisar. Han är ingenting ...

DET ÄR SÅ LOGISKT ALLA FATTAR UTOM DU. Johan och Ester har varit bästa kompisar sedan tidernas begynnelse. Först satt de bredvid varandra i sandlådan, nu är de 16 år och sitter bredvid varandra i gymnasieklassrummet på Katedralskolan i Växjö. De vet precis allt om varandra.
Det är bara en sak som Johan inte har talat om för Ester – han har varit kär i henne de senaste fyra åren.
Tyvärr verkar Ester bara ha ögon för den där killen med gitarren. Adam. Ester får gåshud bara hon hör namnet. Hon förstår inte alls varför Johan tjurar så mycket den här hösten, livet är ju fantastiskt!
I alla fall fram till den där halloweenfesten, när allt händer på samma gång ...

Dela denna på

  • Inbunden/Pocket, 221/250 sidor
  • Ålder: från 13 år
  • Art. nr: 912683
  • Förlag: B Wahlströms/Rabén & Sjögren
  • Författare: Ida Ömalm Ronvall och Lisa Bjärbo
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

218 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension