"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
3-6 år: Elsa och godnattsagorna + Semesterskoj Mamma Mu och Kråkan

Elsa och godnattsagorna + Semesterskoj Mamma Mu och Kråkan

Availability: Out of stock

238 kr

Härlig högläsning till kvällen

Det är kväll och sent. Elsa ligger i sin säng när pappa ger henne en godnattkram och släcker lampan. Men Elsa vill ha lampan tänd. Hon är inte mörkrädd men Isak Isbjörn är det. Och Pia Pingvin kan inte sova om dörren är stängd, Harry Hamster kan inte sova om inte pappa kollar efter monster under sängen och Rea Leopard kan inte sova om inte pappa ger henne en godnattkram. Elsa själv kan inte sova om inte pappa berättar en godnattsaga. Men nu är pappa så trött att han inte orkar. Han tycker att Elsa kan leka lite med sina leksaksdjur innan hon somnar. Då händer det spännande saker. Leksaksdjur! ropar Harry Hamster. Tror din pappa att vi är vanliga leksaker? Vi som har varit med om så många äventyr! Nu ber Elsa alla kramdjuren att berätta sina historier som är både spännande och roliga.

Harry Hamster har varit privatdetektiv, Maja Mus har varit på månen, Prins Groda har kysst en prinsessa, Doris Dinosaurie har varit infrusen i ett isblock, Benny Bläckfisk har varit väldigt ensam, Pia Pingvin har låtsats att hon var någon annan och Isak Isbjörn har varit med om ett äventyr på Nordpolen. Och hur Rea Leopard fick sitt namn och hamnade hos Elsa är en alldeles underbar berättelse. När djuren berättat sina historier är de ganska trötta – men det är någon som redan sover … Det här är en härlig bok med fina bilder och roliga texter som förgyller gör godnattstunden för både små och stora.

I periodens bokpaket finns också pysselboken Semesterskoj Mamma och Kråkan som är en härlig blandning av läsning, pyssel och klurigheter med det populära radarparet. I boken hittar du serier med Mamma Mu och Kråkan, mina vännersidor, labyrinter, frågesport, sudoku, målarsidor, finn fem fel och mycket mer.

Dela denna på

  • Inbunden + Mjukband, 92 resp 80 sidor
  • Ålder: 3-6 år
  • Art. nr: 910638
  • Utgiven: 2018-05-15
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Författare: Jujja Wieslander och Martin Olczak
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

238 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension