"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Man lever bara nio gånger + Vargis Monstret på vinden

Man lever bara nio gånger + Vargis Monstret på vinden

Availability: Out of stock

258 kr

Spännande och roligt!

Har du kanske en katt eller känner någon som har det? Då har du säkert undrat vad katter gör hela natten när de är ute och sen kommer hem trötta och smutsiga i gryningen? Och vad skulle du tycka om att ha ett gulligt litet monster som bästa kompis?

MAN LEVER BARA NIO GÅNGER. Samira Karlsson är en gullig och snäll liten katt som just flyttat med sin familj till Rosengård i Malmö. Här känns allt nytt och främmande som det gör när man är nyinflyttad men när Samira möter Pälsa får hon en ny vän. Pälsa är en cool katt som tar med Samira till spännande platser, som vattenlekplatsen och kattkaféet och till och med en boxningsklubb. Tillsammans med Pälsa känner sig Samira stark och modig.
Men aldrig hade väl Samira kunnat drömma om att hon och Pälsa skulle bli agenter och göra hemliga och farliga uppdrag. Det är precis vad som händer och plötsligt håller de två kattvännerna på med spioneri, hemliga meddelanden och förklädnader. Kattspionerna på Rosengård har länge letat efter en modig och smart ny katt – och Samira är perfekt för dem!
När några kaninungar försvinner och farliga råttor börjar bråka sätts alla djur i Rosengård på prov. De behöver samarbeta, inte bråka. Hur ska Samira veta vem hon kan lita på? Och vilka dolda krafter styr Malmös djurvärld?


MONSTRET PÅ VINDEN. Libby har en styvbror, Rex, som är riktigt taskig mot henne. Varje kväll berättar han en otäck historia för Libby trots att hon inte vill. Ofta handlar historierna om ett stort dreglande monster, Libby är trött på att vara rädd för Rex. Därför letar hon igenom huset för att se om det finns ett monster. Gissa om hon blir förvånad när hon hittar en fluffig, supergullig liten varelse; Vargis. Nu förändras allt för Libby för Vargis och hon blir bästa vänner och det visar sig snart att det inte är så dumt att ha ett monster som bästa kompis ...

Dela denna på

  • Inbunden, ill , 128/160 sidor
  • Ålder: 6-9 år
  • Art. nr: 913228
  • Förlag: B Wahlströms
  • Författare: Anja Gatu och Lindsay J Sedgwick
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

258 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension