"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
6-9 år: Råttsvansarna + Den stulna plånboken + LasseMajas stora korsordsbok

Råttsvansarna + Den stulna plånboken + LasseMajas stora korsordsbok

Availability: Out of stock

257 kr

Roliga fakta och spännande läsning

Roliga fakta och spännande läsning

Det här bokpaketet är packat med tre olika slags böcker: en lättläst faktabok om råttor, en spännande och lättläst bok med skoldeckarna och en klurig korsordsbok med LasseMaja. Det här är ett kul och bra bokpaket för dig som börjat läsa själv, med vanlig text och med pratbubblor i versal text.

Här får du lära dig allt om vår vanliga brunråtta som man kan stöta på både i stan och på landet, utomhus och inomhus. En del gillar råttor medan andra tycker att de är lite läskiga. Oavsett vilket så finns det en massa saker som är roligt att veta om dem. Som till exempel vad de äter, och det visar sig vara ganska mycket, var de bor, hur gamla de kan bli och hur många råttbarn en hona kan få på ett år. Det sista kan vi avslöja redan här. 100 barn. Jo, ni läste rätt. En råtthona kan få etthundra barn om året!

I DEN STULNA PLÅNBOKEN rycker skoldeckarna ut när Max anklagas av sin fröken för att vara tjuv. Max är helt oskyldig, men fröken lyssnar inte på honom. Det började med att Max hittade en plånbok på toaletten och gick för att lämna den till fröken, när han inte hittade henne, eller någon annan vuxen, så la Max plånboken i fickan så länge. Tja, sen blev allt fel när fröken såg den ramla ur Max ficka på skolgården och sa ”man får inte stjäla”. Det vet ju Max att man inte får och han har heller inte gjort det. Men ibland är det svårt att få vuxna att lyssna på barn. De rusar iväg i och tror att de har rätt och har förstått allting. Max blir riktigt ledsen när fröken inte tror honom. Det här blir ett fall för de kluriga skoldeckarna att ta sig an.

I LASSEMAJAS STORA KORSORDSBOK finns massa korsord för både nybörjare och lite mer vana korsordslösare. Det här är en bok som varar länge och som man kan växa med för korsord är ett riktigt bra sätt att träna läsförståelse på.

Dela denna på

Availability: Out of stock

257 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension