"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Hjärta av sten + Prästgårdens hemlighet

Hjärta av sten + Prästgårdens hemlighet

Availability: Out of stock

258 kr

Spöken och kompisar

HJÄRTA AV STEN. Vem är det som gråter så förtvivlat om nätterna? Nellis mamma och hennes bästa väninna har köpt ett gammalt hotell där de nu bor ihop, några mil utanför stan, mitt ute i ingenstans. Det är påsklov och Nelli och hennes vänner ska tillbringa lovet där. De ska berätta spökhistorier och ha det mysigt ihop.

Så länge Nelli kan minnas har hon kunnat se döda människor. De finns överallt, även på hotellet. Men de är inte farliga, varken mannen som står vid fönstret eller kvinnan i gungstolen. Men det finns något på hotellet. Något som Nelli inte får grepp om. Något som gör henne livrädd. För det är någon som gråter förtvivlat om nätterna …

PRÄSTGÅRDENS HEMLIGHET. Tolvåriga Vanessa tror inte på spöken, och ryktena som går om Borgvattnets prästgård måste vara påhittade, även om den är känd för att vara ett av världens mest hemsökta hus. 

Trots sina tvivel är det något med den gamla gården som väcker hennes nyfikenhet. Dessutom behöver hon något riktigt skrämmande till sin YouTube-kanal Vanessas virriga vardag. Ett läskigt spökhus, det kan inte bli bättre.

Tillsammans med vännerna Abbe och Martin bryter hon sig in i prästgården. Med sig in har hon sin filmkamera. Men det blir betydligt läskigare än de tänkt sig och de flyr hals över huvud därifrån.

När Vanessa senare tittar på filmen ser hon något som hon inte såg i huset … Något som inte kan tillhöra denna värld.

Dela denna på

Availability: Out of stock

258 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension