"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Ensamseglarna + Sommaren jag sa ja till allt

Ensamseglarna + Sommaren jag sa ja till allt

Availability: Out of stock

278 kr

Stökigt, härligt, roligt och knepigt - livet helt enkelt!

ENSAMSEGLARNA. ”Idde. Nu vill jag berätta om din bror. Jag har alltid älskat honom. Han hade fest hemma hos er en gång och du och jag var där, vi var generade båda två, för alla var gamla och fulla. Jag minns att han såg på mig. Han såg mig. Jag var nio år och han tjugo. Efter studenten försvann han, men jag slutade aldrig tänka på honom.”
ÅREN GÅR OCH Bianca har fullt upp med livet och tänker inte på Jacob. Men plötsligt en dag står han i köket hemma hos Idde. Han är hemma igen. Under bråkdelen av en sekund möts hans och Biancas blickar. På ett enda ögonblick kommer allt tillbaka, känslorna hon haft för Jacob sedan hon var barn väller fram igen. Bianca står försvarslös inför den överväldigande förälskelsen. När Jacob erbjuder sig att hjälpa henne med matten tackar hon genast ja. Inte långt därefter inleder de en relation som redan från början har mycket emot sig: Jacob är elva år äldre än Bianca, (han är nästan trettio), han är Iddes bror och hon är Biancas bästa vän. Bianca drar sig för att berätta för Idde om hennes och Jacobs relation vilket känns fel.
Men det visar sig snart att det finns fler saker som är svåra att handskas med …
Ensamseglarna är en stormig kärlekshistoria som pendlar mellan eufori och åtrå, men också mellan svek och hemligheter.

SOMMAREN JAG SA JA TILL ALLT.
Rachel är den duktiga flickan. Hon är skötsam, har högsta betyg i alla ämnen och lever ett inrutat liv. Så länge hon kan minnas har hon tackat nej till fester, resor, dejter – hon har bara fokuserat på att vara ... duktig. Men i början av sommarlovet hittar hon en gammal självhjälpsbok, som handlar om att säga ja och Rachel får en idé. Vad skulle hända om hon plötsligt sa ja ... till allt?
SÅ BÖRJAR EN sommar som inte liknar någon annan. Rachel säger ja till nya erfarenheter och enorma misstag, till oväntade vänskaper och pirriga förälskelser. Det blir stökigt, härligt, förvirrande och framför allt väldigt roligt.

Dela denna på

  • Mjukband/inbunden, 224/300 sidor
  • Ålder: från 13 år
  • Art. nr: 913343
  • Förlag: Rabén & Sjögren/ B Wahlströms
  • Författare: Charlotta Lannebo och Lindsey Roth Culli
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

278 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension