"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Hon & han + Han & dom

Hon & han + Han & dom

Availability: Out of stock

Ord. pris: 138 kr

Special Price 129 kr

Fortsättning på Du & jag

HON & HAN. Alicia är upptagen med att duga. Hon är populär men tillhör inte innegänget. I skolan anstränger hon sig för att göra allt rätt och säga rätt saker – så mycket att hon är helt slut när hon kommer hem.

På Facebook är det lättare att säga coola, smarta saker när man får tänka innan. Dessutom har Alicia världens snyggaste profilbild. En dag får hon en vänförfrågan från nån som heter Lucas. Tänk om hon blev ihop med en sån kille, då skulle nog klassens drottning Ida släppa in henne i sin krets. Utan att Alicia riktigt vet hur det gått till har hon ljugit ihop att hon och Lucas är tillsammans.

HAN & DOM. Sexornas korridor. Äntligen är den deras. Den här sommaren har alla vuxit mer än vanligt. Men Kevin har det tufft, ingen skrattar längre åt hans skämt. Han som alltid varit kungen! Än mer irriterande är att Alicia fortfarande är ihop med tönten Andreas och att Kevin inte kan låta bli att tänka på henne.

Allt ställs på sin spets när Kevin lånar ut sin moped och en olycka sker som leder till en härva av lögner och kompissvek. Aldrig har Kevin känt sig så ensam som nu, men ibland kan hjälpen komma från oväntat håll ...

Dela denna på

  • Pocket, 300/292 sidor
  • Ålder: 9-12 år
  • Art. nr: 912378
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Författare: Katarina von Bredow
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

Ord. pris: 138 kr

Special Price 129 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension