"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren

Vi vill göra alla barn till läsare

Gå med i Barnens Bokklubb redan idag och låt oss förse er med de bästa, härligaste och roligaste böckerna skräddarsydda för just ditt barns ålder – bekvämt hemlevererade i lagom takt. Just nu får du ett fint bokpaket för 0 kr + porto (39 kr) som present när du går med i Barnens Bokklubb. En faktura på 39 kr skickas hem till dig tillsammans med ditt välkomstpaket.

Bokerbjudande

 

0-3 år Ludde får besök + Ludde och busiga nalle + Ludde målarpyssel: Ulf Löfgrens böcker om Ludde är varma, kärleksfulla och humoristiska berättelse för de allra minsta. Vardagligt och igenkännande, underfundigt och varmt skildrade barnböcker som känns helt tidlösa. Du får även med Ludde målarbok. (Värde 209 kr)

3-6 år Mamma Mu simmar + Pussel: Mamma Mu är underbar läsning med en rejäl dos humor och igenkänning. En bedårande härlig bilderbok som tål många genomläsningar. Med boken kommer ett roligt Mamma Mu-pussel. Pusslet är tillverkat i trä och har 15 bitar. Motivet föreställer givetvis en av Sven Nordqvists originalillustrationer. (Värde 198 kr)

6-8 år LasseMajas detektivbyrå: Brandkårsmysteriet + Gympapåse: LasseMajas detektivbyrå gör sig redo att lösa ännu ett fall och en jakt med lika delar humor som spänning tar sin början. Lättläst, men inte lättlöst. I paketet ingår en svart gympapåse med LasseMaja-motiv. (Värde 188 kr)

3-9 år Barnens stora ordbok om djur och natur : svenska och engelska: Ett spännande lexikon för nyfikna barn! Den innehåller små historier på varje uppslag där barn och vuxna får lära sig de svenska och engelska namnen på de djur som finns på vår stora fantastiska planet. I ordboken finns även plats att fylla i djurens namn på ett tredje språk – vilket gör det här även till perfekt läsning för flerspråkiga hem. (Värde 139 kr)

Varmt välkommen!

(OBS! Fälten nedan kan innehålla max 35 tecken/fält)


  • Här kan du läsa medlemsreglerna

    * Obligatoriska uppgifter

X