"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Ny!
Ägg : recept & teknik

Ägg : recept & teknik

Availability: In stock

229 kr

Börja prenumerera och få 50% rabatt

Bästa råvaran!

Ägg är en fantastisk råvara med nästan oändligt många användningsområden!

Här blandas oumbärliga fakta om ägg och hur man tillagar dem bäst, många härliga recept på goda rätter för alla dagens måltider som eggs benedict – frasig brioche, perfekt pocherat ägg som toppas med smörig hollandaise, omelett enligt klassiskt franskt manér, fast och slät på ytan utan färg och saftigt krämig inuti. Chicken egg
med svart ris, ramen, parisermacka, japansk råbiff och pizza med ägg.
Avsluta med goda efterrätter; mandelmaränger med kanderad äggula, pot du créme au caramel eller japansk purin.

 

Dela denna på

  • Inbunden, ill i färg, 192 sidor
  • Art. nr: 191874
  • Utgiven: 2022-03-31
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Författare: Tove Nilsson
  • Finns i lager

Availability: In stock

229 kr

Börja prenumerera och få 50% rabatt

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension