"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren
Pippi firar födelsedag + Pippi Långstrump pyssla, måla & läs+ Pippi rimmemo

Pippi firar födelsedag + Pippi Långstrump pyssla, måla & läs+ Pippi rimmemo

Availability: Out of stock

347 kr

Grattis Pippi 75 år!

Det har nog inte undgått någon att i år fyller Pippi Långstrump 75 år– det är fantastiskt att hon är lika aktuell och populär hos barn idag somnär första boken kom ut.

Här har vi gjort ett fint Pippipaket med läsning och kreativt pyssel som utvecklar och stimulerar. Med rimmemot tränar man bildsinnet, språket och minnet, när man målar tränar man finmotoriken, och när man lyssnar på sagor tränar man språket – och framför allt – man har roligt!

Pippi vet minsann hur en födelsedag ska firas! I Pippi firar födelsedag ställer hon till med kalas för Tommy och Annika som kommer i sina bästa gåbortskläderDe har med sig en födelsedagspresent – en fin speldosa, och Tommy och Annika får också presenter fast det är Pippi som fyller år! I Villa Villekulla har Pippi har dukat fint och bakat en massa goda och spännande saker Det blir en härlig fest med kakor och bullar och massor med choklad och vispgrädde. Sen är det dags för lekar, först blir det inte-stötagolv köket och sedan bestämmer Pippi att de ska upp på vinden och leta efter gastar. Och då blir det riktigt spännande! Det här är ett kalas som alla kommer att minnas länge! Det här är stor, härlig bilderbok med guldomslag med delvis helt nytt bildmaterial, 75-årsjubileet till ära!

I den roliga pysselboken, Pippi Långstrump: Måla, pyssla & läs,finns allt från rolig läsning,kluriga pyssel, målarsidor till mycket annat spännande som räcker länge.

Pippi rim memo har klara och tydliga bilder och ord som rimmar med varandra, till exempel strumpa och rumpa, paket och staket. Ett roligt och lärorikt spel som tränar både minnet, bildsinnet och ordförrådet.  Spelet bygger på klassiskt memo-spel där det gäller att samla bildpar.Man kan själv anpassa spelet efter barnets nivå och börja med att para ihop bara bilderna för att utveckla det till rimorden efterhand som barnetsintresse för ord och rim utvecklas.

Dela denna på

  • Ålder: 3-6 år
  • Art. nr: 912469
  • Förlag: Rabén & Sjögren
  • Författare: Astrid Lindgren
  • Illustratör: Ingrid Vang Nyman
  • Finns ej i lager

Availability: Out of stock

347 kr

Det finns inga recensioner

Det finns inga recensioner än, vill du bli först?

Skriv en recension