"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren

Spirit Animal – en helt ny fantasyserie att älska!

Spirit Animals och Brandon Mull

I världen Erdas måste varje barn upptäcka sitt andedjur. Har man ett skapas ett unikt band mellan människan och djuret. Brandon Mull har skapat första biten av en helt unik värld som kommer att fängsla dig!

Brandon Mull bor i en liten by vid foten av ett berg med sin fru och fyra barn. Han har också bott två år i den chilenska
öknen där han lärde sig jonglera och prata spanska. Och nu är han en av världens främsta barn- och ungdomsboksförfattare!
Brandon Mull ligger bakom fantasyserien Fablehaven som varit väldigt uppskattad, och den nya serien Sprit animals, vars första del är Vild, som Brandon Mull skrivit.
– Jag har alltid drömt om att skriva böcker eftersom jag alltid har haft huvudet fullt av hemliga äventyr och dagdrömmar som jag så gärna ville dela med andra, berättar han på sin hemsida.

Spirit animals handlar om fyra barn som på var sitt håll genomgår den ritual som ger dem andedjur: varg, leopard, panda, falk. Serien består av sju böcker, alla skrivna av olika författare som ligger bakom olika bestsellers inom fantasygenren. Del två, Jagad, är skriven av Maggie Stiefvater som bland annat skrivit serierna Kretsen och Mercy Falls vargar.

 

Spirit Animals

Kolla in Spirit animals hemsida! Där finns ett community, massor av fakta, intervjuer med författaren och olika spel kopplade till handlingen och karaktärerna i böckerna www.spiritanimals.scholastic.com