"Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker." – Astrid Lindgren

Världens Barn

I ett nytt initiativ ger Astrid Lindgren Aktiebolag, Radiohjälpens insamling Världens Barn och Rabén & Sjögren tillsammans ut en unik antologi, ”Alla mina barn”, med utdrag ur åtta av Astrid Lindgrens böcker. Hundra kronor per bok går direkt till Världens Barn.

Genom Astrid Lindgrens hela gärning finns en orubblig och konsekvent linje: kampen för alla barns rätt till trygghet och kärlek. I boken finns åtta starka berättelser om barns behov av drömmar, frihet, trygghet, lek och fantasi. Boken är ett gemensamt initiativ mellan Astrid Lindgrens barnbarn, Världens Barn och Rabén & Sjögren.

Alla mina barn är en vacker bok att ge till både liten och stor. Till ett barns födelse, som dop- eller namngivningspresent, till födelsedagar och som julklapp. Boken passar bra att läsa högt ur i samband med insamlingsaktiviteter för Världens Barn och att arbeta med i skolor och föreningar med stöd av en enkel studiehandledning. Läs mer på: varldensbarn.se/astrid


Beställning

Boken kostar 200 kr varav 100 kr går till insamlingen för Världens Barn. 


Det går även bra att beställa fler exemplar för att sälja som insamlingsaktivitet, exempelvis i samband med bössinsamling, konserter, i församlingar, i Second Hand-butiker eller skolor. Beställningen kräver inget medlemskap utan fungerar på samma sätt som när du beställer böcker via andra e-bokhandlar. 

Ni bestämmer själva antal böcker. Beställningar på över 10 ex måste ske i jämna tiotal, dvs 20, 30, 40 ex. Från 10 ex och uppåt tillkommer fraktkostnad.

Böckerna kan inte returneras till Barnens Bokklubb, men de är inte årsbundna och kan därmed säljas även nästkommande år. Vid leverans av böckerna har ni 60 dagar på er att betala fakturan till Barnens bokklubb. 

När ni säljer boken använder ni de pengar ni får till att betala er faktura till Barnens bokklubb. Barnens Bokklubb/Bokförlaget Rabén & Sjögren betalar sedan in 100 kr per såld bok till Radiohjälpens insamling Världens Barn.

Har ni frågor kring boken och försäljningen är ni välkomna att höra av er till info@varldensbarn.se eller kundservice@barnensbokklubb.se